24 September 2010

Qesah (Ade Aku Qesah!) di Menara !

Aku maseh bermain-main MySpace, walaupun aku tao, exam, is just round d corner wa cakap luu. Namun aku maseh lepak MySpacemacam takde ape-ape yang akan berlaku. Ha ha ha, petang-petang aku maen di padang, malam-malam aku struggle jugak depan komputer kecik aku, kalu tak maen game aku maen game di Facebook, tu pun kalu line tenet tak kene block aa. Tup-tup ... pintu bilik aku diketuk dari luar (takkan dari dalam plak kot). Sorang mamat yang aku kenal masuk, dan bertanyakan "Weh Sood (bukan name sebenar aku neh), MySpaceko dah study ke, luse exam neh" .... .... aku ..MySpace"oh da dekat exam rupenye.. ooo .. oo" .. Hmm BAEKLAHH !!MySpace aku akan study hari neh .... sebut kata2 perangsang dulu OH YEAHH !!! Terlebih dulu .. seblom study mari bersenam .. oh yeah !MySpacehait2 satu .. dua ..MySpaceregang-regangkan tangan-tanganku .. oh yeah !MySpacela la la .. ! okMySpacehuu fuhh boley study sekarang.

Aku menyelak-nyelak buku rujukan itu, hmm satu demi satu kubaca, .. kubaca .. kubaca MySpaceaku mengantuk sudah ! namun kuteruskan jua,MySpace dan akhirnya MySpace yeahh dah abih study .. (sikit-sikit dah la, janji cukup makan ! oh dah lewat dah neh, regangkan badan sekali lagiMySpaceuh ah uh wah ! hmm dah cukup, jadi esok pulak la aku study , malam neh da malas da .. MySpace .

8 comments:

  1. interesting...
    sgt2 kreatif.. =D
    --------> mashimaro

    ReplyDelete
  2. cooL gilerrr!

    -ikakakah

    ReplyDelete
  3. hahha very nice..

    sye study ok..pspm kot..

    antara idup dan mati..muet lagi la..emm..

    on9 jap nak cri conclusion for THE LAST PHYSICS REPORT!!

    sem da nak abis..sdey..but ad sem 2.. YEAHH!!

    Thanks 4 the motivation above.wee~~;)

    ReplyDelete
  4. caya la...
    cam citer kat ats niew da sebati jew dlm diri saye...
    hahahahaha....

    ReplyDelete
  5. cam aq gak uh...
    ahaha
    -aqie-

    ReplyDelete
  6. :) comei.... nice share... tq

    ReplyDelete

sumber-LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...